onsdag 4 september 2013

Aj aj


Skavankerna från helgens vurpa börjar så sakteliga läka, undviker dock kjol på jobbet tills vidare. Glädjer mig ändå åt att inget blev brutet och att jag kan springa utan att det gör ont.

Däremot känns benen aningen stela efter några enbensknäböj och pistols som jag körde efter ett lugnt löppass i söndags. Bättrade dessutom på träningsvärken med tunga benböj och frivändningar på gymmet igår. I kväll väntar flacka 2-minutersintervaller så hoppas jag att det kan väcka benen till liv inför helgens inplanerade tävling. Den sista innan det verkligen gäller!

3 kommentarer:

 1. Oj hjälp vilket blåmärke! Fy tusan! Skönt att det gick bra och att du kan springa utan att det gör ont!

  Mina ben är inte bättre idag, en djävulsk träningsvärk, har aldrig varit med om liknande ;) galet! Lidingö är ett fint lopp men får nog vänta ett år till i alla fall. Är väldigt sugen på att anmäla mig till sthlm maraton.skulle vara kul och se vad man skulle kunna göra för tid utan att ha simmat eller cyklat innan. ska vi slå till? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träningsvärken brukar ju vara värst andra dagen så hoppas det känns bättre i morrn :) Sthlm marathon låter som en plan :)

   Radera