måndag 27 maj 2013

Morgonträning

Bästa starten på dagen och veckan är att väcka upp kroppen med ett träningpass. Detta var vad jag själv fick påminna mig om i morse när väckarklockan ringde kvart i 6 efter en natt med rätt många uppvaknanden. Väskan var dock redan packad och jag vet att jag inte blir piggare av att snoosa trekvart till så en timme senare satt jag på spinningcykeln. Efter helgens tävling och gårdagens styrkepass försökte jag lägga fokus på att trampa ur benen. Startade lugnt men då jag kände mig stark och rycktes med i musiken lät jag benen jobba som de ville, dock utan mjölksyreansamling. Avslutade med att "trampa ur" benen för att försöka behålla en lätt känsla inför nästa tävling. I morgon bitti är planen några korta intervaller för att spä på den känslan ytterligare.

Hoppas ni också har en riktigt bra start på veckan!

På jobbet, pigg från start!

4 kommentarer:

 1. Jag är alltid lika imponerad av människor som morgontränar. Jag VILL, men kroppen är såå seg.. ;-)

  I eftermiddag blir det träning för min del!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att kroppen kan kännas seg på morgonen. Känns ändå lättare att ta sig upp nu när det är ljust om morgnarna ;)

   Radera
 2. Älskar morgonträning! Tack för tipset angående skorna förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är bästa starten! Har du tittat på någon variant av adizero? Har själv aldrig haft en adidassko men funderar på om det är läge snart...

   Radera