tisdag 13 november 2012

Dubbelt upp

Hade en pirrande känsla i benen idag efter gårdagens träningspass som bestod av crosstrainer, cirkelträning och nedjogg på löpbandet. Ingen träningsvärk men det kändes att benen hade fått jobba. Därför var det med aningens tunga ben som jag gav mig iväg på en barnvagnsjogg under förmiddagen. Bestämde att bara gå på känsla och släppa tidsfokus och blev förvånad när jag snittade strax över 5-tempo under rundan på 13,5 kilometer. Skön känsla i kroppen efteråt men det kändes som att kroppen inte var nöjd. Har verkligen längtat efter ett riktigt grisjobbigt pass länge nu och ikväll såg jag min chans och bokade in mig på 75 minuter spinning. Riktigt jobbigt med 4 långa backar där belastningen ökade hela tiden och tempot varierade men belastningen var konstant tung. Kände den pirrande känslan i benen och låg på gränsen till mjölksyra under i stort sett hela passet. Härligt!!! Behövde verkligen en rejäl urladdning, känns som att kroppen väntat på det länge nu. Riktigt sugen på en tuff utmaning nu, funderar vidare på vad det skulle kunna bli.

Inte många torra fläckar på det linnet!

4 kommentarer:

 1. Härligt vilket flow! :)

  Kanske ironman 2013? :) du Skulle absolut fixa det! Det finns faktiskt dom som bröstar sig igenom simmet. Men börja på crawlkurs vett ja, det är läskigt till en början och det krävs mkt nötande men det är så kul och bra varierad träning för kroppen! You go go go :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det skulle vara grymt kul! Tror du de kommer släppa fler platser till 2013? Annars kanske jag får sikta längre fram, gäller ju att få ihop logistiken här hemma också. Cykling tar ju en hel del tid åxå, kanske läge att skaffa en trainer. Allt går ju faktiskt med lite vilja ;-)

   Radera
 2. Det är verkligen en magisk känsla när man är på plats och när man är mitt uppe i det, går knappt att beskriva, det är underbart!:)

  Vet faktiskt inte om det kommer släppas fler platser nu. Det känns som att taket är nått, men man vet aldrig. Jag kan hålla koll och meddela om det är på gång med fler! Med stark vilja kommer man ruggigt långt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja säg gärna till om de släpper fler platser. Helt rätt, med vilja och pannben kommer man långt ;-)

   Radera