lördag 1 december 2012

Morgonspinn


Igår hade jag äntligen förmånen att få till ett morgonpass. Eftersom T varit bortrest mycket har jag av förklarliga skäl inte kunnat gå på så många gruppträningspass överhuvudtaget sedan lilla t föddes och just den tidiga morgonspinningen har jag saknat oerhört mycket. Finns inget bättre sätt att starta dagen på!

Vaknade redan strax efter 5 då lilla t valde att slå upp sina blå. Efter en stund somnade hon dock om och jag kunde smyga upp ur sängen och åka in till gymmet. Älskar att köra genom byn och se hur lyset tänds i köken och se hur alla "vaknar till". Eftersom jag var tidigt framme hann jag köra lite snabbstyrka innan det var dags att hoppa upp på cykeln. Tung belastning var det som gällde hela passet igenom och jag kände mig hög på träningsendorfiner där jag satt på trampade. Galet roligt! Efteråt blev det några superset för biceps, triceps och axlar innan jag begav mig hemåt. Sedan var det full fart resten av dagen med diverse inköp och besök innan kvällen avslutades med julfest med jobbet. Supertrevligt!

Helgen kommer att bjuda på mycket mys med bak, pynt och kvalitetstid med familjen. Har jag sagt att jag älskar advent!!!

1 kommentar: