fredag 21 juni 2013

Bike - work - bike

...för att tala triathlonspråk. Skämt åsido blev det faktiskt cykel till och från jobbet igår. Perfekt sätt att få till lite träning på en "vilodag". Motvind på morgonen gjorde att benen fick jobba ordentligt och efter 50 svettiga minuter på cykeln hann jag med en snabb dusch innan jag satt på plats vid datorn.

Framåt eftermiddagen började det regna och jag övervägde faktiskt om att be om hämtning istället för att cykla hem men tjurskallen vann då ingen dött av lite regn. Första halvan gick fint men snart tilltog regnet och med en halv sjö i vardera sko så började jag frysa lite lätt. Sista kilometerna hem består vanligtvis av grusväg men i och med regnet hade vägen förvandlats till något som mer liknade lera. Väl hemma blev det därför dusch under vattenslangen med kläderna på.


Vissa tankar om att ställa upp i en lokal cykeltävling, fast då med racern, har förresten börjat ta form. Bara på skoj men ett perfekt sätt att få lite kvalitetstid med sambon som behöver träningsmil i benen inför Vasan. Nu gäller det bara att övertyga honom!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar