lördag 11 augusti 2012

Skärgården i 50 knop & tusingar

Nya gäster anlände i fredags kväll, denna gång i form av mina föräldrar och älskade syster, och flyttade in i vårt gårdshus över helgen. Helt perfekt med ett extra litet hus på tomten när vi får besök eftersom vi endast har två sovrum inne i huvudbyggnaden.

Efter en lugn och skön morgon bestämde vi att ta båten ut i skärgården för att äta lunch. Restaurangen serverade skärgårdsbuffé som smakade smaskens. Kallrökt, gravad, varmrökt och ugnsstekt lax, sill och strömming i olika varianter, ägghalvor med räkor och majonäs och musslor var några av de godsaker som fanns på bordet. Fullt med nyttiga omega 3-fetter och en bra uppladdning inför eftermiddagens inplanerade intervaller. Dagens bonus var att vi lyckades få de sista platserna till en tur med ribbåten. Hur kul som helst och jag kände mig som en hoppryttare när vi studsade fram över vågorna.
Så till dagens träning som blev tusingar. Joggade upp tillsammans med T och körde sedan några koordinationslopp. Därefter väntade 6 tusenmetersintervaller med 1 minuts ståvila mellan varje. Lyckades hålla ett jämnt och fint tempo på 3,45 rakt igenom alla intervallerna. Därefter nedjogg hemåt där T eldat i bastun. Grillad kyckling och sallad med fetaost, oliver och avocado samt caesardressing smakade riktigt bra efteråt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar