måndag 24 september 2012

Babysim och lätt distans

I går hade vi premiärbabysim för lilla t. Hon trivdes verkligen som fisken i vattnet, gillade att ligga och flyta runt eller plaska med händerna vid ytan, bådar gott inför kommande sim när vi ska testa dyka.


Efter simmet käkade vi lunch på stan tillsammans med ett par kompisar och deras lilla dotter. Hade därefter en riktig familjedag bara vi tre, händer inte ofta nu för tiden då T är borta så mycket. Passade på att storhandla och dammsuga samt klippa häcken. Låter kanske inte så kul men det var så härligt att ha en "vanlig" helgdag och få umgås utan några direkta planer eller måsten. Kvällen avslutades i soffan med en bra film, Hunger Games. Brukar inte gillar fantasygenren men den var faktiskt riktigt bra, rekommenderas!

Tidigt i morse åkte T iväg söderut igen. Skönt att han kommer hem redan på torsdag kväll så att vi kan åka ner tillsammans till Stockholm. Fjärilarna börjar faktiskt infinna sig nu men på ett positivt, förväntansfullt sätt.

Idag blir det lätt distans 8 kilometer, ev med joggingvagn. Beror på om svärmor och svärfar (barnvakterna) kommer på besök. Benen börjar redan känna av att jag lättat upp träningsmängden, skön känsla! Enda orosmolnet på himlen var att T hade ont i halsen idag, hoppas verkligen inte att jag blir smittad, peppar peppar.... Dricker multivitamin- och c-vitaminbrus, hjälper om inte annat mentalt i alla fall. Kanske bäst att krydda köttfärsbiffarna med lite extra vitlök också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar