onsdag 3 oktober 2012

Barnvagnsprommis, Bullbak och Bodypump

Efter ytterligare en natt med lite sömn till följd av en mycket förkyld liten tjej tog hela familjen en tidig långpromenad i det klara höstvädret. Lilla t sussade gott i vagnen och vi kunde spana in alla nybyggnationer som är på gång här ute. Riktigt skoj att fler och fler framförallt yngre barnfamiljer väljer att flytta ut till detta område som tidigare nästan enbart dominerades av sommarstugor.

Efter lunch råkade jag slänga en kik i almanackan och såg att det var kanelbullens dag i morgon. Drog mig till minnes farmors bullbak när jag var liten och hennes grymt goda kanelbullar. Sagt och gjort. Ringde henne och frågade efter receptet och hemligheten visade sig vara dubbla mängden jäst och mycket smör! Gick dessutom snabbt att baka då jästiden kunde minskas till hälften. T mumlade mellan tuggorna att de var de godaste kanelbullar han nånsin ätit.


Framåt eftermiddagen kände jag mig ärligt talat rätt trött i huvudet (sömnbristen började väl ge sig till känna) men samtidigt kände jag ett behov av egentid och därför satte jag mig i bilen och körde in till gymmet för ett pumppass. Skön känsla att lasta på vikterna och köra på. Känner att suget efter styrka börja infinna sig igen efter en lång period med mycket löpträning och endast löpstyrka. Planen är att köra mycket crossfit-inspirerad styrka men även gymstyrka (funkar bra även när jag tar med lilla t till gymmet) under hösten för att lägga en bra grund inför skidåkningen i vinter och även förebygga skador inför vårens hårdare löpträning. Hur som helst var känslan efter passet grymt skön och jag bubblade verkligen av lycka när jag kom hem igen. Åter igen fantastiskt hur mycket energi träningen ger!

Mängden löparskor som syns på bilden är bara
 en bråkdel av vad som egentligen finns i vår hall 
Nu blir det köttfärssås och spaghetti och sedan förhoppningsvis sömn på det.

2 kommentarer:

  1. Jag blev så glad att jag hittade just din blogg så jag la till den i min länklista, hoppas det är ok! Vi verkar vara rätt lika och du, grym tid på Lidingö!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt ok! Håller med om att vi verkar rätt lika. Hittade din blogg för ett tag sedan och har följt dig sedan dess. Blir grymt inspirerad av dina inlägg :-)

      Radera