onsdag 24 oktober 2012

Grymt benpass

Reveljen gick tidigt i morse, redan vid femsnåret tyckte lilla t att det var dags att stiga upp. Men vad gör det när hon är pigg och glad igen, då kan jag faktiskt ta en tidig morgon! Efter våra morgonbestyr och lite pyssel hemma tog vi vårt pick och pack och begav oss till gymmet. Var sugen på ett benpass idag och hämtade inspiration härifrån. Började med 45 minuter på crosstrainern, mycket motstånd. Skakiga ben och trött rygg/baksida axlar gjorde att jag valde att börja med 3 set bicepscurls med hantlar för att ge benen en kort återhämtning. Därefter följde övningarna enligt nedan:


Valde även att lägga in bicepscurls med viktskiva mellan superseten i övning 1. Under övning 2 körde jag armhävningar mellan superseten och i övning 3 blev det dips på bänk emellan. Sista övningen började jag vara rätt trött så fokus låg istället på många reps och kort vila mellan seten. Grymt nöjd med dagens pass. Gillar att ha en utstakad plan när jag ska köra styrka. Känns som att passet blir mer effektivt då och tempot blir framförallt högre när jag direkt kan fokusera på nästa övning istället för att vela runt bland vikterna.

 

1 kommentar:

  1. Härligt! Kul och se bilder från Inpuls! Tycker också det är skönt att ha en plan när man ska köra styrke i gymmet, då håller man fokus bättre! Bra jobbat!

    SvaraRadera