onsdag 31 oktober 2012

Mysjogg och längtan efter spinn

Gårdagens gympass kändes rätt oinspirerat till skillnad från måndagens endorfinhöga känsla. Ville spara på benen och skippade därför löpbandet till förmån för crosstrainern. Blev 55 minuter i medelhårt tempo, känns som att det är rätt typ av konditionsträning i väntan på längdskidåkningen. Efteråt ett styrkepass för ryggen med chins, rodd och ryggresningar. Sen kurrade magen för mycket så avslutade där och åkte hem och käkade istället.


Dagens träning blev 10 kilometer med babyjoggern när lilla t skulle sova middag. Lugnt och skönt tempo strax över 5-fart. Det har kommit ett tunt flis med snö sedan förra omgången regnat bort så det kändes riktigt ljust ute trots att det börjat skymma. Härlig myslöpning helt utan prestationskrav idag alltså. Skönt! Tycker det är viktigt att lyssna på vad kroppen vill för att behålla glädjen och motivationen i träningen.

Annars längtar jag grymt mycket efter ett sjukt jobbigt spinningpass just nu! Nästa vecka är det jag som kör skiten ur mig själv på cykeln :-)


1 kommentar:

  1. Skönt med mysjogg! Tycker också det är viktigt att köra på känsla så behåller man glädjen :)

    Åh längtar efter spinn på inpuls, alltid så grymma deltagare!!

    SvaraRadera