måndag 8 oktober 2012

Helgen som varit

har varit fylld av mys. En riktigt härlig helg, helt utan planer men som ändå visade sig bli hur lyckad som helst.


Fredagsmyset började med 12 kilometer jogg i mörker och regn. Låter kanske galet att jag klassar detta som mys men det var hur härligt som helst att bara ge sig ut och låta kroppen bestämma farten istället för att hålla sig till träningsplaner och bestämda pass. Sen finns det ju som bekant inga dåliga väder... ;-) Efter en varm dusch hade vi egenligen planer på att åka till stugan för att hälsa på mina föräldrar men istället kom de till oss och hälsade på. Dessutom kom min syster på besök så i fredags blev det en riktig familjemiddag med mycket prat och skratt. Gästerna sov över i vårt gårdshus och en extra bonus blev en sovmorgon på lördag då lilla t togs omhand av mormor och  morfar medan jag och T låg och drog oss en extra timme. Lyx! Resten av lördagen gick i ett lugnt tempo med barnvagnsprommis i ett nytt bostadsområde, lunch på stan och en soft kväll i soffan.

I går hade lilla t sitt andra babysim och det var dags för dyk. Gick hur bra som helst och hon trivs verkligen som fisken i vattnet. Resten av dagen ägnades åt pyssel hemma, barnvagnsjogg med hela familjen och packning för T som åkte iväg tidigt i morse. Trist! Drygt fyra veckor blir han borta den här gången. Vi får se till att sysselsätta oss ordentligt så tiden går snabbt. Tänkte börja redan nu med en barnvagnsjogg och sedan babysång i eftermiddag :-)

Här kommer några bilder från helgen som varit. Tyvärr lyckades T få med sig de flesta så det här är vad jag har att bjuda på :-)


Fredagsmiddan! Chokladmousse till efterrätt blev pricken över i!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar